Papendorp, Utrecht okt. 2025.

19 oktober 2025 - Utrecht, Nederland

Het is inmiddels zaterdag. Een vriendelijk weer type met een afwisseling van wolken en zon , maar 13, 14° toch wat fris. Dus de lange fietsbroek aan voor een mooie tocht door het Heuvelland. Via de knooppunt 430 en 431 België in met wat pittige klimmen. Terug in Nederland doe ik een koppie in Noorbeek bij café der Pley. Jawel naast de kerk. Terug op camping Bruisterbosch een welverdiende douche na bijna 60 km stoempen in het Heuvelland. Voor het diner wandel ik naar de Bresserie in Banholt. Vandaag betaal ik bij John, de beheerder van de camping en ga via een toeristische route tanken in België. Daarna parkeer ik bij een betaalde parkeerplaats in Papendorp, Utrecht. Eerst stond ik op een plek waarvan ik dacht die werknemers zouden morgenochtend nog wel eens heel vroeg aan de gang kunnen gaan. Zie de foto. In de middag mooi wandelen in de zon. Als ik terug kom parkeert er een VW bus camper voor mij en er komen vijf personen uit. Vervolgens worden twee fietsen van het dak gehaald en drie fietsen van de trekhaak. Het is inmiddels 18:30 en ze stappen met zijn vijven op de fiets... geen idee waar ze heen gaan en of ze ook gaan slapen in de bus. Lijkt me wat vol. Voor het eten maakte ik uit de vriezer een pasta prutje vergezeld met een Sauvignon blanc wit. Zoo lekker. Morgen nog 90 kilometer en dan ben ik thuis.

IMG_20251019_154402

Leuk dat jullie weer meereden en bedankt voor de reacties.

1. Lizette:
    19 oktober 2025
    Je hebt weer een mooi toertje gemaakt Bert. We lopen elkaar net mis, wij vertrekken morgen voor een weekje. Goede reis terug morgen! Tot gauw
  2. BrrrtVDB:
    19 oktober 2025
    Dankjewel Lizette. Ga lekker genieten komende week en volgende week herkansing bij AS family.
  3. Christiene:
    19 oktober 2025
    Je hebt je goed vermaakt met al die fiets kilometers!
    Én???? Met z'n vijven in de VW bus of niet meer gezien 😁
  4. BrrrtVDB:
    19 oktober 2025
    Ja Christine fietsen was top en voor wat betreft de bus ze zijn nog niet terug.
  5. Nanette:
    19 oktober 2025
    Luie zweet er wel weer uitgefietst dus! 🚵‍♂️🥵
    Goeie reis naar huis!
  6. BrrrtVDB:
    19 oktober 2025
    Het was zweet maar niet lui... Dankjewel.
  7. MiAnno:
    19 oktober 2025
    Leuk om mee te lezen, moedig bezig hoor!
    Goede thuisreis!
  8. BrrrtVDB:
    20 oktober 2025
    Dankjewel het is goed gelukt.
  9. Piet Berkhout:
    20 oktober 2025
    Mooi tripje Bert en....op tijd naar huis, het weer slaat om.
  10. BrrrtVDB:
    20 oktober 2025
    Zeker Piet altijd fijn om in Limburg te zijn.
  11. Esther:
    20 oktober 2025
    Leuk om je weer te volgen middels je verhalen en foto’s Bert.
    Je doet het toch maar, zo in je eentje.
  12. BrrrtVDB:
    20 oktober 2025
    Ja was weer leuk tripje Esther. Nu poetsen en eind van de maand de stalling in.