Ospeldijk - Ospel juli 2025.
30 juli 2025 - Ospeldijk, Nederland
Gister op de fiets via knooppunt 7 en vervolgens 12 naar Ospel op zoek naar een geldautomaat. Door de landerijen waar boeren hun geld verdienen bleek de geldmaat in Ospel in de muur van een lunchroom te zitten. Dit werd een mooie combinatie. De terugweg verliep niet geheel droog maar met enkele bui. We konden schuilen bij het Buitencentrum de Pelen. En tijd voor koffie. Na de middag dut van Claudette reden we over een grind / sintelpad naar Meijel. Mooi fietsen door het natuurgebied. En tot laat buiten bij de camper.
Vandaag na het ontbijt op de fiets naar het Buitencentrum de Pelen. Daar leende we een rolstoel om de gele wandeling in tegengestelde richting te lopen en vervolgens een deel van de blauwe en rode wandeling te doen. Na het inleveren van de rolstoel een koppie in de horeca al daar. Terug bij de camper moest er weer even geslapen worden. In de middag op de fiets via de knooppunten route om het natuurgebied De Grote Peel. In Meijel bij Grandcafe Goejje opsteken voor een puntzak friet vergezeld met een bier.

Mooi gebied om te toeven.
Wat heerlijk om zo in de natuur te zijn
🌱🐝🌿🐇🌳🦉🌾