Alden Biesen 8 Mei 2026
Na een goede nacht, wel fris wat ik merkte toen ik in de nacht naar de wc moest en vanochtend op stond, een eenvoudig ontbijt met koffie, reed ik verder richting Zuid met onderweg LPG en Adblue tanken. Dat LPG tank je niet meer voor twee kwartjes. Daarna reed ik naar de camperplaats Grote en Kleine Spouw. Een plek waar we vaker stonden. Deze ligt op een kilometer of zes van Bilzen. Al scrollend op de telefoon zag ik ook nog een camperplaats tegenover een kasteel in Alden Biesen. Met de wandelschoenen aan die kant op om ter plekke onderzoek te doen. Na een koppie in het Gasthuis naast het kasteel terug om de camper op te halen en inmiddels staat deze tegenover het kasteel. Vervolgens met de zon erbij een mooie wandeling door de omgeving om aan het eind van de dag een stoofpotje te nuttigen met een bijpassend bier bij het Gasthuis. Morgen fietsen.
Christiene:8 mei 2026Lekker hoorrrr . Mooi plekje
Bert:9 mei 2026Altijd leuk om ze uit en op te zoeken
Jojoos:8 mei 2026Stijlvol hoor, zo’n plek
Bert:9 mei 2026Ja laat Bert de plekjes maar uitzoeken.
Esther:8 mei 2026Ziet er goed uit!
Bert:9 mei 2026Dat klopt Esther helemaal niets mis mee.
Nanette:8 mei 2026Mmmm stoofpotje! Bijzondere omgeving 👍 Wandel ze!
Bert:9 mei 2026Dankjewel Nanette... Mooie omgeving om te wandelen en het potje was erg lekker met friet en aardappelpuree.
Lizette:9 mei 2026Je zit mooi 'op stand' Bert😁.
Bert:9 mei 2026Dag Lizette.., Ik weet wel waar ik moet gaan staan.
Nils Kaan:12 mei 2026Zie ik daar op de foto met gestoofd vlees ook mijn favoriete biertje West Malle triple?
Bert:12 mei 2026Nils Jij hoeft niet naar Specsavers🤣