Lochem 12 Mei 2020
12 mei 2026 - Lochem, Nederland
Als ik opsta vind ik het koud en dat heb ik vannacht gemerkt aan mijn voeten. Omdat het ook pittig waait is de gang naar het sanitair erg fris. Daarentegen is de douche lekker warm. De camping doet zijn naam eer aan Deze ligt midden in de natuur. Als ik onderweg ga naar Obelink in Winterswijk heb ik af en toe te maken met regenbuien en onderweg spot ik een Jumbo dus boodschapjes. Ik ben redelijk op tijd bij deze megazaak in camping benodigdheden. Dus lekker rustig Ik heb het wel eens anders meegemaakt. Allereerst scoor ik een dakluik en vervolgens een koffie....die kan je daar heel goed kopen want voor 1,40 heb je een grote koffie. Om uiteindelijk vrijdag in Friesland te belanden rijd ik een eindje richting noord en kom terecht op camperplaats Erve Hagman. Even buiten Lochem. Er staan een paar campers terwijl er 29 kunnen staan. De beheerder John vertelt mij dat door het mindere weer er een aantal afzeggingen zijn maar dat het met Hemelvaart vol zal staan. De camperplaats is gelegen achter een voormalige boerderij in een gebied waar men het geld verdiend met landbouw en veeteelt. Je ziet veel jongvee in de wei. Sinds 2025 is de camperplaats open en is modern....reservering gaat digitaal middels QR. En dat geldt ook voor het betaalsysteem. Een keurig sanitair met voldoende wc's en douches. In de middag is het droog en wat vriendelijker weer..De wind maakt het overigens koud. Ik loop naar Lochem voor een bezoek aan de Primera en er tegenover ga ik naar binnen bij restaurant De babbelaar voor een mooi bier vier heen en vier terug. Dit gaat over de kilometers en niet over het bier🤣 Ik heb geboekt voor twee nachten dus donderdag weer verder. Ik kocht eieren daarvan gaan er een paar vanavond in de pan met tomaatjes en kaas.

Eet smakelijk voor straks 🥚🥚🍅🍅