Aarhus 21-22 juni 2019
22 juni 2019 - Hedensted, Denemarken
Zaterdag 22 juni 2019.
Het blijft heerlijk weer in Denemarken. Gister en vandaag waren we in Aarhus, spreek uit “oorhus”. Op fiets afstand van de P-intrip bezochten we het artmuseum, de botanische tuin en de oude stad genaamd: De Gamle By, bestaande uit 75 gebouwen die vanuit verschillende locaties uit Denemarken in 1938 bij elkaar zijn geplaatst, opgebouwd en gerestaureerd zijn. Je ziet dan hoe de bevolking leefde in 3 periodes 1864, 1927 en 1974. Een fraai open luchtmuseum met diverse activiteiten voor jong en oud. Het Artmuseum telt 10 verdiepingen met daarop een dakterras, uiteraard mooi uitzicht over de 2 na grootste stad van het land. Boven het dakterras nog een gesloten ballustrade met gekleurd glas voor bijzondere effecten. Prachtig. Op elke verdieping een andere expositie en zelfs 1 met porn-art waar je kan zien wat mensen met elkaar doen en we kennis hebben gemaakt met het (schaam) lip lezen. Leuke video’s, hilarische filmpjes en interviews. We reden vandaag over een mooie route zuidwaarts en staan op een P-intrip aan het water.
Zie ook de 2 videos op de blog.

Hier in Holland tropische temperaturen.