Asaa en Aalborg 17 en 18 juni 2019

19 juni 2019 - Balle, Denemarken

Maandag 17 juni 2019.

Vanaf ons sapjes P-intrip adres rijden we naar een CP aan de haven van Asaa aan de Oostzee. Het is een mooie dag met ruim 20 dus op de fiets naar Hals een plaats waar je met de pont over kan naar Engense. Een leuke plek met een fiets- en bunkermuseum. Na 55 km terug op de CP een douche en een Affligem van de Spar. In de avond een prachtige maan dus C. zet een statief neer voor het fototoestel om een plaatje te schieten van de volle.

Dinsdag 18 juni 2019.

Vanuit Asaa rijden we naar Aalborg en bezoeken de stad waar in vervlogen tijden veel geld is verdiend in de visserij. Imposante huizen van de schatrijke reder Jens is hier het bewijs van. We lopen naar het modernartmuseum dat geheel in marmer is opgetrokken. We zijn op de terugweg getuige van voedselfotografie in een Subway zaak. Leuk om te zien hoe de man met broodjes en fruit aan het schuiven is. Daarna rijden we naar het natuurgebied Lille Vildmose waar we herten en zelfs een vos zien. We slapen bij een Vingard P-intrip even voor de plaats Helberskov. Het was warm vandaag.

aalborg_17-06-2019 (22)

1. Christiene:
    19 juni 2019
    Mooie plaatjes weer. Denemarken is best leuk hè.
    Groetjes vanuit een zonnig en ook heel warm Frankrijk
  2. BertvdB:
    19 juni 2019
    Zeker leuk. Jullie mooie voortzetting.